Green Walls - Pereti Vegetali

Luni, Iulie 22, 2024

Tipuri de Pereti Vegetali

Gradini Verticale pentru Restaurante si Terase

Pereti vegetali si gradini verticale restaurantPrimul pas catre succes  al locatiilor tip HORECA, in special al restaurantelor, consta in amenajarea interioara.

 Proprietarii de restaurant urmaresc ca prin aranjarea decorului  clientul sa se delecteze nu doar cu meniul, ci si cu o ambianta pozitiva care-I relaxeaza si il determina sa revina.

In zilele noastre in mediul urban, cu mult peste 50% din populatie ia masa in oras, atat intr-un cadru de business cat si familial. Este recunoscut faptul ca, clientii obisnuiti ai restaurantelor migreaza catre localul cel mai “la moda”, care atrage si care are ceva in plus fata de celelalte.

Gradinile verticale reprezinta acel “plus” care scoate in evidenta si deosebeste locatia de restaurantele clasice. Gradinile verticale amplasate intr-un restaurant creaza un spatiu mai natural si armonizeaza simtul gustativ cu cel vizual. Zona destinata servirii mesei devine un cadru de relaxare care indeamna catre  mai multa comoditate si intimitate.

 Pentru portofoliu, va rugam sa accesati pagina de Portofoliu pentru plante, licheni, muschi sau pagina noastra de Facebook.