Green Walls - Pereti Vegetali

Luni, Iulie 22, 2024

Tipuri de Pereti Vegetali

Gradini Verticale pentru Baruri, Cafenele si Ceainarii

Gradini Verticale si pereti vegetali pentru Baruri, Cafenele si CeainariiCafenelele, barurile, ceainariile, cofetariile sau bistro-urile sunt spatii concepute pentru a fi placute si linistitoare, comfortabile si nu foarte galagioase

Indiferent de stilul de design interior al unui astfel de local, fie ca este clasic sau avangardist, acesta trebuie sa indemne la relaxare si sa determine clientii sa revina cu drag si a doua oara.

Peretii vegetali dau valoare localurilor de acest gen printr-o amenajare peisagistica care produce o opera de arta vie intr-un cadru interior. Spatiul dintr-o cafenea, ceianarie sau bar poate fi destul de ingust din cauza dispunerii meselor si din acest motiv nu permite asezarea unor ghivece sau jardiniere care sa improspateze atmosfera. 

Gradinile verticale sunt solutia care ofera vizitatorului adevarate experiente olfactive si vizuale si contribuie la scopul final al locatiilor de relaxare si agrement: ajuta clientul sa scape de stresul cotidian printr-o terapie peisagistica.

Pentru portofoliu, va rugam sa accesati pagina de Portofoliu pentru plante, licheni, muschi sau pagina noastra de Facebook.