Green Walls - Pereti Vegetali

Luni, Iulie 22, 2024

Blog

Conservare, stabilizare, liofilizare... Ce lexic pentru plante?

De câțiva ani asistăm la popularizarea multor domenii: științe ale naturii, istorie și chiar știri.

Disclaimer

Pentru a clarifica toate tehnicile existente și pentru a oferi informațiile corecte despre produsul pe care îl vindem, creăm o semantică care nu a existat.

Care sunt avantajele pereților verzi la locul de muncă?

Din ce sunt alcătuiți pereții verzi? 

Înainte de a identifica avantajele pereților verzi stabilizați, este necesar să înțelegem ce este stabilizarea. Este o tehnologie pentru conservarea plantelor proaspete. Au fost dezvoltate mai multe tehnici pentru a se adapta la caracteristicile și constrângerile fiecărei familii de plante. 

Datorită acestor tehnici diferite, plantele și florile stabilizate își păstrează flexibilitatea și prospețimea naturală fără nicio întreținere. 

Decorează-ți hotelul sau restaurantul cu plante conservate

În era Instagram și TikTok, decorarea hotelului sau a restaurantului este crucială pentru a atrage clienți. Acest lucru este valabil mai ales pentru hoteluri și restaurante, care vând o experiență, un mediu de viață pentru un sejur. Un studiu recent realizat de Datassential a arătat că 86% dintre cei chestionați au spus că decorul unui restaurant este important sau foarte important în alegerea restaurantului. Află mai multe despre sfaturile noastre pentru alegerea decorului potrivit în acest articol. 

Plantele conservate produc oxigen?

Cu toții am învățat la școală principiile fotosintezei, prin care plantele verzi purifică aerul transformând CO2 din aer în oxigen. La amenajarea pereților vegetali conservați, vă puteți întreba dacă acest principiu se aplică și vegetației conservate? Acest articol explică totul.