Green Walls - Pereti Vegetali

Luni, Iulie 22, 2024

Din ce sunt alcătuiți pereții verzi? 

Înainte de a identifica avantajele pereților verzi stabilizați, este necesar să înțelegem ce este stabilizarea. Este o tehnologie pentru conservarea plantelor proaspete. Au fost dezvoltate mai multe tehnici pentru a se adapta la caracteristicile și constrângerile fiecărei familii de plante. 

Datorită acestor tehnici diferite, plantele și florile stabilizate își păstrează flexibilitatea și prospețimea naturală fără nicio întreținere. 

Perete vegetal cu muschi plat, bombat si plante conservateBeneficiile unui perete vegetal stabilizat

Întreținere ușoară Pereții verzi stabilizați sunt o investiție excelentă care nu necesită întreținere complexă și consumatoare de timp. Sunt soluția ideală pentru decorarea unei zone de living sau de lucru. Dacă nu doriți pereți cu plante naturale, pereții stabilizați sunt o alternativă excelentă. Totuși, vă recomandăm să luați notă de condițiile de utilizare a plantelor stabilizate pentru a vă asigura că peretele dumneavoastră verde rămâne în stare perfectă cât mai mult timp posibil. 

Mai multă bunăstare și productivitate Prezența plantelor stabilizate la locul de muncă îmbunătățește calitatea vieții la locul de muncă și bunăstarea angajaților. 

Plantele de interior stabilizate și pereții de mușchi oferă, de asemenea, un mediu care crește productivitatea. S-a dovedit că un mediu de viață verde încetinește ritmul cardiac și reduce tensiunea arterială. Această reducere a stresului promovează concentrarea la locul de muncă și astfel productivitatea. 

Proprietăți acustice 

Zgomotul joacă un rol important în confortul la locul de muncă, mai ales în spațiile deschise unde volumul poate deveni neplăcut. Pereții verzi stabilizați vă permit să creați medii de lucru liniștite. Acestea atenuează sunetul și măresc confortul acustic al spațiilor de lucru. 

Proprietatea de absorbție a sunetului este importantă pentru toate mediile cu valori mari de reverberație, precum restaurante, centre comerciale sau birouri. Vei avea un avantaj atât estetic cât și funcțional.Un design unic și personalizat 

Dacă te hotărăști să amenajezi un perete vegetal stabilizat, vei putea întotdeauna să-ți personalizezi peretele. Îl poți adapta la dimensiunea spațiilor tale, la culorile companiei tale și chiar și la crearea logo-ului tău în format vegetal. Nu există limite pentru creativitate, iar varietatea mare de flori și plante disponibile înseamnă că puteți crea adevărate capodopere.