Green Walls - Pereti Vegetali

Luni, Iulie 22, 2024

Tipuri de Pereti Vegetali

Gradini Verticale pentru Hoteluri si Pensiuni

Pereti vegetali si Gradini Verticale pentru Hoteluri si PensiuniFie ca sunt in calatorie de afaceri sau in vacanta, clientii unui hotel urmaresc acelasi scop atunci cand ajung la destinatie: relaxare si ambient pozitiv.

Hotelurile pun la dispozitia clientilor o multime de mijloace de recreere pentru a prezenta un spatiu placut si comfortabil, pentru a invita oaspetii sa-si petreaca timpul liber intr-un loc cat mai deosebit.

Gradinile verticale dau viata peretilor goi, ascund unele aspect de design neinspirate si imbunatatesc imaginea brandului hotelier printr-un plus de culoare si prin aducerea naturii mai aproape de oaspeti.

Peretii vegetali pot fi amplasati in orice spatiu interior sau exterior al unui hotel: receptie, holuri, camere sau apartamente, zone de agrement (piscine, sali de fitness, terase).

Alaturi de imbunatatirea aspectului estetic, gradinile verticale regleaza microclimatul interior prin curatarea aerului si echilibrarea variatiilor de temperatura,  atenueaza nivelul  poluarii fonice si reduc consumul de energie.

Pentru portofoliu, va rugam sa accesati pagina de Portofoliu pentru plante, licheni, muschi sau pagina noastra de Facebook.