Green Walls - Pereti Vegetali

Sâmbătă, Mai 25, 2024

Din ce sunt alcătuiți pereții vegetali cu plante stabilizate

 Înainte de a identifica avantajele pereților vegetali stabilizați, este necesar să înțelegem ce este stabilizarea. Este o tehnologie pentru conservarea plantelor proaspete. Au fost dezvoltate mai multe tehnici pentru a se adapta la caracteristicile și constrângerile fiecărei familii de plante.

Foliajele, care sunt frecvent utilizate în compoziția pereților plantelor, sunt stabilizate prin acțiune capilară.

Datorită acestor tehnici diferite, plantele și florile stabilizate își păstrează flexibilitatea și prospețimea naturală fără nicio întreținere.

Beneficiile unui perete vegetal stabilizat

Întreținere ușoară

 Gradinile verticale cu plante stabilizate sunt o investiție excelentă care nu necesită întreținere complexă și consumatoare de timp. Sunt soluția ideală pentru decorarea unei zone de living sau de lucru. Dacă nu doriți pereți vegetali din plante naturale, pereții vegetali stabilizați sunt o alternativă excelentă. Cu toate acestea, vă recomandăm să luați notă de condițiile de utilizare a plantelor stabilizate pentru a vă asigura că peretele dumneavoastră verde rămâne în stare perfectă cât mai mult timp posibil.

 Mai multă bunăstare și productivitate

Prezența plantelor stabilizate la locul de muncă îmbunătățește calitatea vieții la locul de muncă și bunăstarea angajaților.

Plantele de interior stabilizate și Pereti Vegetali cu muschi sau Pereti vegetali cu licheni oferă, de asemenea, un mediu care crește productivitatea. S-a dovedit că un mediu de viață verde încetinește ritmul cardiac și reduce tensiunea arterială. Această reducere a stresului promovează concentrarea la locul de muncă și astfel productivitatea.

 Proprietăți acustice

Zgomotul joacă un rol important în confortul la locul de muncă, mai ales în spațiile deschise unde volumul poate deveni neplăcut. Pereții vegetali stabilizați vă permit să creați medii de lucru liniștite. Acestea atenuează sunetul și măresc confortul acustic al spațiilor de lucru.

Proprietatea de absorbție a sunetului este importantă pentru toate mediile cu valori mari de trafic, precum restaurante, centre comerciale sau birouri. Vei avea un avantaj atât estetic cât și funcțional.

 Un design unic și personalizat

 Vei putea întotdeauna să-ți personalizezi peretele. Îl poți adapta la dimensiunea spațiilor tale, la culorile companiei tale și chiar și la crearea logo-ului tău în format vegetal. Nu există limite pentru creativitate, iar varietatea mare de flori și plante disponibile înseamnă că poți crea adevărate capodopere.

Pentru portofoliu, va rugam sa accesati pagina de Portofoliu pentru plante, licheni, muschi sau pagina noastra de Facebook.