Green Walls - Pereti Vegetali

Luni, Aprilie 29, 2024

În era Instagram și TikTok, decorarea hotelului sau a restaurantului este crucială pentru a atrage clienți. Acest lucru este valabil mai ales pentru hoteluri și restaurante, care vând o experiență, un mediu de viață pentru un sejur. Un studiu recent realizat de Datassential a arătat că 86% dintre cei chestionați au spus că decorul unui restaurant este important sau foarte important în alegerea restaurantului. Află mai multe despre sfaturile noastre pentru alegerea decorului potrivit în acest articol. 

Perete Vegetal cu Licheni, muschi plat, muschi bombatAlegerea luminii și a atmosferei generale 

Iluminatul joacă un rol esențial în crearea unei atmosfere primitoare în hoteluri și restaurante. Dar înainte de a-ți alege iluminatul, trebuie să te gândești la atmosfera pe care vrei să o creezi în unitatea ta. Când vine vorba de iluminare, opțiunile sunt vaste, variind de la iluminare moale, slabă pentru o atmosferă intimă, până la corpuri mai îndrăznețe, mai colorate pentru o ambianță plină de viață. Efectele de iluminare pot evidenția caracteristicile arhitecturale, ilumina zonele cheie și pot crea umbre. Găsirea echilibrului corect între funcționalitate și estetică este esențială pentru a crea o experiență memorabilă pentru clienți.

 

Alegerea decorului floral potrivit pentru stabilirea ta

Desigur, decorul floral este unul dintre elementele cheie în crearea atmosferei potrivite. Mai mult decât o simplă notă finală, vorbim acum despre design biofil. Gestionarea florilor tăiate în acest tip de așezare prezintă o serie de constrângeri, având în vedere numărul de spații implicate și frecvența de reînnoire cerută de managementul produselor proaspete. Plantele stabilizate sunt soluția ideală la această problemă.